Cast

Vincent van der Valk als Alex, de regisseur

VikvdV

Vincent van der Valk (1985) studeerde na zijn middelbare school een jaar aan de toneelschool Circle in the Square in New York, vervolgens studeerde hij in 2010 af aan de Toneelacademie Maastricht. Vincent speelde o.a. bij Toneelschuur producties (POLAROIDS, Speeldrift, Caligula), bij NTGent (Het meisje dat teveel van lucifers hield en Olifant Jezus), Toneelgroep Oostpool (Het Proces, Angels in America) en De Veenfabriek/Nationale Reisopera (The Fairy Queen). Voor zijn sterfscène in Caligula ontving hij de Gouden Gifbeker tijdens het Nederlands Theater Festival 2014 en voor zijn rolin Angels in America ontving Vincent in 2015 de Arlecchino voor beste acteur in een ondersteunende rol. In 2015 speelt hij in Een soort Hades van Theater Utrecht onder regie van Thibaud Delpeut.

Naast theater speelt Vincent ook in films, zo speelde hij o.a. een hoofdrol in de film Gluckauf, waarvoor hij een Gouden Kalf-nominatie ontving. Ook is hij in een bijrol te zien in o.a. de serie ‘Ramses’ en telefilm ‘Het mooiste wat er is’.

Tevens is Vincent werkzaam als toneelschrijver.


Reinout Scholten van Aschat als Ferdinand

Reinout

Reinout Scholten van Aschat studeerde in 2014 af aan de Toneelschool Maastricht. Hij speelde in de bioscoopfilm De Heineken Ontvoeringwaarvoor hij in 2011 een Gouden Kalf voor Beste Acteur ontving , was te zien in de One Night Stand Bowie is Binnen, was Johan Cruijff in de biopic JOHAN – Logisch is Anders en was te zien in Borgman van Alex van Warmerdam.

Reinout maakte enkele jaren deel uit van het vaste ensemble van het Nationale Toneel, waar hij speelde in o.a. De Storm, As You Like It en Genesis. Hij was ook te zien in de voorstelling Gijsbrecht van Amstel en (in) Koud Water van Toneelgroep Oostpool.

Samen met Matthijs van de Sande Bakhuyzen, Matias van de Vijver en Jip van den Dool vormt Reinout een eigen theater-collectief Lars Doberman, waarmee hij de indrukwekkende voorstelling Een Bebop Verhaal en De Familie Mansøn maakte.

In 2016 is Reinout Op het Film Festival van Berlijn als Shooting Star namens Nederland.

Op dit moment is Reinout te zien in een hoofdrol in de speelfilm Beyond Sleep, deze film opende onlangs het International Film Festival Rotterdam ’16.